Current issues list

Discussion in 'Site Discussion (no testing in here please)' started by Testerino, Nov 15, 2016.

  1. BBQ_69

    BBQ_69 New Member

    Yes! Option to change the font to something a little less times-new-romany would be swell, I had a look around the CP the other day and couldn't see a user way to change it.
     
  2. QuakeDude

    QuakeDude New Member

    Does turning off email notifications not work for anyone else? I left the option on to say watch the thread, but turned off the one that says "..and email me", but it still seems to be emailing me?
     
  3. Agg

    Agg Staff Member

    I don't think users can change the font for messages other than their own. I've made message text be more arial-y than tmr-y for the moment.
     
  4. looktall

    looktall New Member


    [​IMG]
     
    BBQ_69 and Agg like this.
  5. CptVipeR

    CptVipeR New Member

    The links across the top
    | M ark Forums Read | Search Forums | Watched Forums | ...
    disappear only when you click on Search Forums.
    Thought it seemed a bit weird.
     
  6. Agg

    Agg Staff Member

    Yeah, that is a bit odd. Seems to be deliberate though.
     
  7. QuakeDude

    QuakeDude New Member

    Not sure if anyone else's browser does this, but when I go back to the main page, it seems to show a cached copy of the page, then it quickly refreshes it with the current data. Its more of a visual quirk that an annoyance.. but I haven't seen any other forums do this.
     
  8. Agg

    Agg Staff Member

    Mine doesn't seem to do that. If I click the logo at top left it loads the main page pretty much instantly and then just sits there idle. What changes between the cached copy and the live copy?

    edit: tested in Chrome and FF
     
  9. QuakeDude

    QuakeDude New Member



    Sorry about the orientation - took the video in portrait mode on the iphone. Yopu can see what happens every time I click the home link.
     
    Last edited: Jan 5, 2017
  10. Agg

    Agg Staff Member

    I can't reproduce that, but I don't have an iPhone.. all Android here. Maybe other iPhone people can chime in if they have that issue?
     
  11. evilasdeath

    evilasdeath New Member

    Non-public forums are visible publicly

    and obligatory when do i get access to the trading forums?
     
    Last edited: Jan 7, 2017
  12. BBQ_69

    BBQ_69 New Member

    Steady on there Satan :eek:

    New font looks good!
     
  13. looktall

    looktall New Member

    changing themes seems to have no effect for me.
    default, VB3.x - fluid and sabretooth - ocau all look the same.

    EDIT:

    manually changing the below URL to =2 made the theme change to sabretooth, but making changes in my profile does nothing.

    https://xenforo.overclockers.com.au/misc/style?style_id=3


    EDIT2: and now changing via my profile seems to work.
    maybe just a funky cache thing.
     
    Last edited: Mar 21, 2017
  14. Agg

    Agg Staff Member

    There's a changer at the very bottom left of the page. Does that work?
     
  15. looktall

    looktall New Member

    funny. i just spotted that.
    it seems to work just fine.

    i'm thinking i my browser cache was full of shit.
     

Share This Page